Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سابق انجمن رادیولوژی کشور گفت: قوانین استفاده از دستگاه‌های پزشکی با توجه به معاینات بالینی که توسط پزشک انجام می‌شود، تعیین شده و این پزشک است که می‌گوید برای چه بیماری رادیولوژی انجام شود.

جلال جلال شکوهی رئیس سابق انجمن رادیولوژی کشور، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: قوانین استفاده از دستگاه‌های پزشکی با توجه به معاینات بالینی که توسط پزشک معالج بیمار انجام می‌شود، تعیین شده و این پزشک است که تعیین می‌کند که برای بیمار رادیولوژی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: مهمترین نکته این است که بیماری که به انجام رادیولوژی نیاز دارد، بیمه باشد؛ چون در صورت تماس مالی کمتر درمان او برای پزشک دلپذیرتر است و ما به هیچ وجه دوست نداریم در امور مالی با بیمار درگیر شویم.

رئیس سابق انجمن رادیولوژی کشور خاطرنشان کرد: دستگاه‌های رادیولوژی برای بیماران باید به تعداد متخصصین فراهم باشند و توزیع متخصصین هم باید عادلانه باشد و به صورت مرحله به مرحله بیمار را به تخصص‌های مورد نیاز ارجاع بدهند.

جلال شکوهی همچنین یادآور شد: با وجود وضع فعلی ارز به سختی می‌توانیم در صورت خرابی دستگاه‌های موجود را تعمیر کنیم و حتی برخی از مراکز مرفه دولتی و دانشگاه‌ها نمی‌توانند خرید مورد نیاز در این زمینه را انجام بدهند.

وی در ادامه اضافه کرد: معاینه درست توسط پزشکان همکار ما هم مهم است و باید از سواد خود در این خصوص مایه بگذارند و بیمار را به خوبی معاینه کرده و پس از آن فرایند درمان بیمار را در صورت نیاز به سی‌تی‌اسکن، رادیولوژی، پزشکی هسته‌ای و ... ادامه بدهند.

رئیس سابق انجمن رادیولوژی کشور تصریح کرد: دستگاه‌های قدیمی رادیولوژی برای پزشک این محدودیت را داشتند که بیمار با وزن بالای ۱۰۵ کیلو را نمی‌توانند به روی تخت ببرند و بیشتر مسئله چرخ دنده‌ها و حرکت چرخ است که اشکال پیش می‌آورد.

جلال شکوهی همچنین خاطرنشان کرد: امروز دستگاه‌های جدید تا ۲۵۰ کیلوگرم وزن را تحمل می‌کنند و چون تعداد افراد چاق در آمریکا و اروپا نسبت به جهان سوم بیشتر است، دستگاه‌هایی درست کرده‌اند که تحمل وزن بیشتر را هم دارند.

وی تصریح کرد: اگر امروز بیمار به یک مرکز مراجعه می‌کند از اینکه دستگاه جدید رادیولوژی موجود بود تعجب نکند و با ۱۰ تا ۱۵ سال پیش خیلی متفاوت شده است.

رئیس سابق انجمن رادیولوژی اضافه کرد: اگر چرخ دنده یکی از دستگاه‌های رادیولوژی خراب شود، ضمن اینکه مدتی دستگاه می‌خوابد با ارز ۴ هزار و دویست تومانی هم که برداشته شده و باید هزینه بیشتری برای تامین آن دستگاه صرف شود.

 

جلال شکوهی تاکید کرد: به طور محدود برخی از مراکز درمانی ادعا می‌کنند که دستگاه‌های آن‌ها قابلیت تحمل هر وزنی را دارند و البته با این افراد هم احتیاط می‌کنند و در انجام رادیولوژی بعد از مدتی به دلایلی چون ایراد فنی دستگاه رادیولوژی و ... اینکار را متوقف می‌کنند.

وی یادآور شد: اغلب دستگاه‌های رادیولوژی موجود در کشور بالای ۱۰ الی ۲۵ سال عمر دارند و حداقل اگر قرار بر تعویض آن‌ها نیست حداقل باید به روز شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رادیولوژی وزارت بهداشت بیمارستان شیراز جلال شکوهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۷۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک

جواد پوردکان سرپرست شبکه بهداشت و درمان جاسک گفت: یک دستگاه آمبولانس پیشرفته تویوتا لندکروز مدل ۲۰۲۴ اهدایی یک خیر نیکوکار، به بیمارستان خاتم الانبیاء این شهرستان تحویل داده شد.

وی افزود: ارزش این آمبولانس ۱۲۰ میلیارد ریال است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان جاسک گفت: اکنون ۱۲ دستگاه آمبولانس در مناطق مختلف شهرستان جاسک مشغول ارائه خدمت به مردم هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • افتتاح بخش تالاسمی بیمارستان امید شهرستان مهرستان
  • دیگر نیازی به نمونه خون نیست/ ابداع فناوری سنجش اکسیژن در تنفس 
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • جوان مرگ مغزی بجنوردی جان چهار بیمار را نجات داد
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • فراخوان کشف قیمت و تامین دارو‌های تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳