Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلال غفاری قدیر با حکم سید محمد نادری رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح به‌عنوان دبیر هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت منصوب شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بنیاد فرهنگی روایت فتح،  در بخشی از این حکم آمده است:

"اگر سینمای مقاومت بتواند مرزهای جغرافیایی را درنوردد، حصار رسانه‌های مزدور و وابسته را بشکند و به درون افکار و باورهای مردم جهان که فطرتاً حق‌طلب و ظلم‌ستیز هستند نفوذ پیدا کند، قطعاً خواهد توانست هیمنۀ شیطانی استکبار جهانی را بریزد و در پیش چشم ملت‌های مستضعف، «نظریۀ مقاومت» و ثمرات نجات‌بخش و امیدوارکنندۀ آن در جبهۀ مقاومت اسلامی را به نمایش بگذارد و نقش والایی در توسعۀ این جبهه و اتحاد هرچه بیشتر ملت‌ها در برابر جهان‌خواران ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این امید، نظر به تعهّد، تجربیات و سوابق روشن شما، به‌موجب این حکم جناب‌عالی را به سمت «دبیر هفدهمین جشنوارۀ بین‌المللی فیلم مقاومت» منصوب می‌نمایم. امید است با استعانت از خداوند متعال، با توشۀ تقوا و منش جهادی، در صراط آرمان‌های انقلاب اسلامی و آرزوهای معمار کبیر آن، حضرت امام خمینی (ره) و تحت توجهات حضرت ولی‌عصر، ارواحنا له الفدا، بتوانید به نحو شایسته این دورۀ جشنوارۀ مقاومت را به ثمر رسانده و گامی مؤثر در تأمین انتظارات و فرامین نایب برحقش، رهبر عزیزمان، بردارید."

جلال غفاری قدیر در حالی به‌عنوان دبیر هفدهمین دوره برگزاری جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت منصوب می‌شود که پیش‌تر محمد خزاعی 5 دوره، مرحوم حبیب‌الله کاسه ساز، محمدرضا شرف‌الدین، حسین وخشوری و رامین احمدی هرکدام دو دوره دبیری ادواری از جشنواره فیلم مقاومت را بر عهده داشتند.

جلال غفاری قدیر متولد 1359 دارای مدرک دکتری مدیریت رسانه از دانشگاه تهران است. از سوابق وی می‌توان به: مدیریت شبکه افق سیما، مشاور معاون سیما، مدیریت ستاد اربعین سیما و ریاست دانشکده علوم اجتماعی و فرهنگی دانشگاه جامع امام حسین (ع) اشاره کرد. وی در حال حاضر عضو هیات علمی دانشگاه، مدرس رسانه در دانشگاه‌های کشور، عضو شورای صنفی تهیه‌کنندگان سینما، عضو شورای فیلم‌نامه انجمن سینمای دفاع مقدس و عضو شورای عالی نمایش سیمای استان‌های رسانه ملی است. داوری ادوار جشنواره فیلم مردمی عمار، جشنواره سینمایی ققنوس، سینما انقلاب و جشنواره سراسری مطبوعات از دیگر سوابق هنری و رسانه‌ای اوست. دکتر جلال غفاری به‌عنوان منتقد عرصه رسانه، سینما و تلویزیون، نگارنده بیش از شصت عنوان پژوهش، کتاب و مقاله می‌باشد و در مدیریت، طراحی و تهیه بیش از چهل برنامه تلویزیونی، مستند و فیلم همکاری و فعالیت داشته است.

جشنواره فیلم شهر با کمتر از 6 میلیارد تومان برگزار می‌شودانصاری‌فر: آموزشگاه‌های بدون مجوز سینمایی وعده کار در پروژه‌های فیلمسازان مشهور را می‌دادند/اساتید کد تدریس دریافت می‌کنند

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سینمای ایران روایت فتح سینمای ایران روایت فتح بین المللی فیلم مقاومت جلال غفاری قدیر دبیر هفدهمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۰۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی در بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  دبیر جشنواره هنر‌های نمایشی استان گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با هدف عمومی سازی و مردمی سازی نمایش در جامعه و ارتقا ظرفیت نمایشی با شعار این صحنه خانه ماست اقدام به برگزاری نوزدهمین جشنواره ملی هنر‌های نمایشی کرده است.
 
خزاعی با بیان اینکه ۱۵ نمایش از مراکز و مدارس استان به دبیرخانه ارسال شد افزود: از بین نمایش ها، ۱۰ نمایش به جشنواره راه پیدا کرده و قرار است امروز بعد از اجرا هر ۱۰ نمایش، سه نمایش به عنوان برگزیده انتخاب و در مراسم اختتامیه فردا اعلام شود.

دبیر جشنواره هنر‌های نمایشی با بیان اینکه در این صحنه بیش از ۹۰ نوجوان دختر و پسر به اجرا می‌پردازند گفت: موضوعات جشنواره شامل توجه به مفهوم خانواده، توجه به نامداران ملی و دینی، توجه به ایجاد امیدافرینی، محیط زیست، سبک زندگی، مهارت‌های اجتماعی، توجه به کتاب‌های چاپ شده در کانون و توجه به فرهنگ و بوم مناطق مختلف ایران است.

وی گفت: این نمایش‌ها با دو شیوه، نمایش عروسکی و صحنه‌ای به روی صحنه می‌رود.

دیگر خبرها

  • کسب رتبه دوم کشوری در هفدهمین جشنواره شهید مطهری
  • برگزاری جشنواره ملی هنرهای نمایشی در بیرجند
  • برگزاری نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی در بیرجند
  • ثبت ۱۸۰ درخواست برای حضور خادمان رضوی در یزد
  • دانشجویان باید با «تیتر» نقشه راه را به رؤسای دانشگاه‌ نشان دهند
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • دانشجویان باید با یک تیتر نقشه راه را به روسای دانشگاه‌ها نشان دهند
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند